Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού το 6ο «συριανοπατώ»

Υπό την αιγίδα και του Υπουργείου Πολιτισμού τίθεται το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για νέους & ενήλικες «συριανοπατῶ», σύμφωνα με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού κας Λίνας Μενδώνη, η οποία εξεδόθη κατόπιν θετικής αξιολόγησης σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε.
Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ενώ τελεί και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού κατόπιν αποφάσεως της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δωρόθεου Β΄.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου για την αναγνώριση και επιβράβευση με τον τρόπο αυτό της προσπάθειάς της και ευελπιστεί σε περαιτέρω ανάδειξη της διοργάνωσης τόσο σε πανελλαδικό όσο και διεθνές επίπεδο.
Το 6ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για νέους & ενήλικες “συριανοπατῶ” θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 20-23 Ιουνίου 2024 στη Σύρο και οι χορευτικές εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20, 21 και 22 Ιουνίου στις 20:00μ.μ. στην πλατεία Μιαούλη.
Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.